lauantai 26. heinäkuuta 2014

Nettiostoksia: alennuskengät

Pidän kengissä sekä vaatteissa vintagetyylistä. Ja ylipäätään kivoista yksityiskohdista, olivatpa ne vintagetyylisiä tai ei. Siksipä käynti Tampereen kenkäliikkeissä masentaa; tarjolla on mitäänsanomattomia korkkareita, nilkkureita ja bootseja. Missä ovat kaikki kivoja yksityiskohtia sisältävät naiselliset kengät? Tottakai Minna Parikan kengät täyttäisivät mainitsemani kriteerit, mutta ovat vain liian kalliita minulle. Onneksi Vintron ja Neosensin mallistosta on löytynyt tähän asti kivoja kenkiä. Näitä kenkiä olen ostanut Tampereelta Sisustus Lilistä ja Putiikki Rannalla -liikkeestä. Harmikseni olen vain huomannut, että Sisustus Lilistä ei näitä merkkejä enää löydy. Putiikki Rannalla -liikkeen valikoimakin on supistunut miltein olemattomaksi. 

Itse en oikeastaan koskaan tilaa vaatteita tai kenkiä netistä. Vaatteiden kohdalla pelottaa se, ettei kangasta voi hypistellä ja materiaalia tunnustella. Lisäksi kaikki mallit eivät sovi vartalolleni. Kenkien suhteen on sama juttu. Mutta koska omistan useamman parin Neosensin kenkiä, tiedän varmuudella koon 39 olevan passeli jalalleni. Niinpä rohkaistuin tilaamaan Spartoo -kenkäkaupasta kaksi paria Neosensin kenkiä hyvällä alennuksella (n. - 40 % kumpainenkin). Kengät ovat kauniit ja sopivat hyvin jalkaani. <3

Näillä kelpaakin tepastella syksymmällä. 


Kauniin naiselliset mustat kengät, joissa kiinnitys rusetilla.

Näistä ruskeista kengistä tulee kirjastonhoitajafiilis!

2 kommenttia:

  1. Täällä toinen kauniita, naisellisia kenkiä kaipaava! Tuntuu tosiaan, että ketjuliikkeet tarjoavat vain samaa sielutonta, persoonatonta massakenkää... Ja Parikat ovat tosiaan usein yli budjetin. Pitääpäs itsekin rohkaistua ja harkita kenkäostosten siirtämistä nettiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaankin uskaltauduin vihdoin tilaamaan netistä kengät kun tunsin valmistajan mallit ja oman kokoni. Suosittelen tuota Spartoo -nettikauppaa, kaikki toimi siellä moitteetta. :)

      Poista