maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kauhan varressa: tonnikalatortillavuoka

Tartuin kaupan tarjoukseen ja ostin paketillisen tortillalettuja. Yleensä aina täytämme letut ja syömme sellaisinaan, mutta tällä kertaa halusin kokeilla jotain erilaista. Löysinkin Valion sivuilta kivan ohjeen tonnikalatortillavuokaan.Ruoasta tuli todella maukas, tosin seuraavalla kerralla vaihdan salsakastikkeen astetta tulisempaan versioon. Tonnikalan tilalla voi käyttää vaikkapa jauhelihaa tai broileria ja kasviksetkin voi halutessaan vaihtaa mieleisekseen.

En muuten huomannut ottaa valokuvaa uunista otetusta vuoasta, joten tällä kertaa resepti on vailla ruokakuvaa.

Tässäpä joka tapauksessa ohje omaan mukaeltuun versiooni:

Tarvitset

1 pkt tortillalettuja
3 tlk tonnikalaa
1 prk salsadippiä
1 paprika
1 tlk ananaspaloja
öljyä
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 prk kermaa
1 pss juustoraastetta


Pilko sipulit ja pehmennä niitä öljyssä pannulla. Lisää joukkoon dippipurkki, tonnikalat ja ananakset. Paloittele myös paprika ja lisää mukaan. Hämmennä hetki. 

Voitele uunivuoka. Levitä jokaiselle tortillaletulle täytettä ja kääri rullalle. Leikkaa rulla kolmeen osaan ja laita palaset pystyyn vieri viereen uunivuokaan. Täytä tällä tavalla koko vuoka. Kaada lopuksi tortillojen päälle purkillinen ruokakermaa ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti