torstai 27. maaliskuuta 2014

Arkivapaa

Käytin kertyineitä plussatuntejani ja otin maanantain vapaaksi. Kuinka ihmeitä pidennetty viikonloppu tekeekään! Olen ihan eri lailla täynnä energiaa kuin ennen. Nyt kun maanantaina ei tarvinnutkaan mennä töihin, vältyin myös sunnuntai-illan töihinpaluuharmitukselta. Arvoin alun perin vapaapäivän pitämistä maanantain tai perjantain välillä, mutta tulin siihen tulokseen, että maanantai on viikon inhokkipäivä. Tuolloin harmittaa kun edessä on työviiko ja viikonlopun on ohi. Perjantai sen sijaan kuluu töissä mukavasti tulevaa viikonloppua odotellessa. :)
 
En ole ylipäätään mikään supersuorittaja, joten maanantainakaan ei tapahtunut mitään ihmeellistä. Ulkoilin äitiyslomalla olevan siskoni kanssa, tapasin kahvilassa ystävääni ja tein maukkaita tonnikalatortilloja, joihin annan ohjeen alla.
 


Tässäpä ensin ulkoilumaisemia. Olen muuten erittäin huono ulkoilemaan. Nautin kyllä luonnosta ja raikkaasta ilmasta, mutta päämäärätön kävely tuntuu ikävältä... Tosin suunnitelmissa on ryhdistäytymistä (tämänkin) asian suhteen!



Kuinka kauniin keväiseltä ulkona näyttääkään!




 
 
 
Ja sitten lupaamani ohje helpoille ja herkullisille tonnikalatortilloille, joihin sain vaikutteita täältä Pirkan sivuilta. Jos ei pidä tulisuudesta, voi chilitonnikalan vaihtaa tavalliseen.
 
Tarvitset:
 
1 pkt tortilloja
 
1/2 kurkku
1 paprika
2 tlk tonnikalaa chilikastikkeessa
1 prk maustettua tuorejuustoa
200 g halloumjuustoa
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria
 
salaatinlehtiä
 
Kuutioi vihannekset ja juusto. Sekoita kaikki aineet keskenään. Levitä tahnaa tortillalle ja lisää päälle salaatinlehtiä ja rullaa.
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti