torstai 15. toukokuuta 2014

Uusi lounaspaikka: Bar Burrito

Kävin tänään sisareni kanssa testaamassa uuden Arto Rastaan perustaman Bar Burrito -paikan jugendtorilla lounasaikaan. Kaikki erilaiset ruokapaikat ovat mielestäni erittäin tervetulleita Tampereelle.  Yhden maissa paikassa oli hyvin tilaa, joskin muitakin lounastajia oli. Pidin kovasti ravintolan tyylistä, joka oli tosiaankin viety loppuun asti yksityiskohtia myöten. Sisutus ja tyyli oli karu ja industrial -henkinen.
 
Ideana on kiva, että jokainen asiakas voi valita itse mieleisensä burriton. Itse otin pohjalle papu-korianteritäytettä. Seuraavaan täytevaihtoehtoon minulta löytyykin se ainoa moitteen sana. Erilaisia lihavaihtoehtoja oli monenlaisia, mutta ainoastaan kaksi kasvissyöjälle: vuohenjuusto ja katkarapu. Vuohenjuusto nyt on aika voimakkaan makuista (itse siitä kyllä tykkään), joten se kuitenkin jakaa mielipiteitä rajusti. Vegaanille tuolta ei löytyisi mitään kakkostäytevaihtoehtoa. Otin siis itse vuohenjuustoa. Kaiken kaikkiaan burritoni sisälsi siis papu-korianteritäytettä, vuohenjuustoa, marinoituja kirsikkatomaatteja sekä coleslawta, juustoraastetta, valkosipulikastiketta sekä kuivattua sipulia.
 
Burritot kääräistiin hauskasti paperiin ja laitettiin koreihin. Todella kiva ja omaperäinen idea. Burriton syönti oli kuitenkin sen verran sottaista puuhaa (kastikkeita ja täytteitä valui erityisesti lopussa), joten paikka ei ehkä ole ideaali romanttisille treffeille :). Burritot maksoivat 8,50€, vaihteleva päivän burrito maksoi 8€. Ja koska olin siskoni ja hänen vauvansa kanssa liikenteessä, mainittakoon että tuonne mahtui hyvin vaunuilla. Paikalla oli itse asiassa kolmet vaunut ja hyvin riitti tila! Ei siis ole mitenkään liian vieri viereen ahdettu pöytiä.
 

Burrito Bar on auki arkisin kymmeneen, joten sinne voi pistäytyä myös illalla pikkunälän yllättäessä. Nopealla vilkaisulla huomasin myös, että paikasta sai mudcake -leivoksia sekä erilaisia alkoholijuomia (ainakin puna- ja valkoviiniä). Pisteenä iin päälle vielä reipas ja ystävällinen henkilökunta. Tuonne menen kyllä ehdottomasti uudelleen!
 
 
 
 
Kiva seinäkoriste
 
Siinä burritoni odottelee syöjäänsä
 
 
Burritot oli kivasti kääräisty paperiin ja laitettu koriin
 


2 kommenttia:

  1. Kanssasyöjän huomautuksena todettakoon, että burrito ei ollut lämmin, vaikka sekä lätyn, että papumössön piti olla lämpimiä. Kokonaisuus oli kuitenkin korkeintaan haalea. Samaten juomat eivät olleet kunnolla kylmiä. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin haaleat kuumat ruoat ja lämpimät kylmät juomat. Kuuma kuumana ja kylmä kylmänä!

    VastaaPoista
  2. Mä olen sitten ehkä vähemmän vaativa ruokailija. :) Olen niin tottunut siihen, että juomat tarjoillaan haaleina ilman jäitä. Ja eihän se burrito mikään höyryävän kuuma ollut.

    VastaaPoista