Tässäpä vielä ohje, jolla itse tein (tein erikseen kastikkeen ja pastan, en sekoittanut niitä yhteen):
Tonnikalakastike
Tarvitset:
7 dl pastaa
1 rkl voita
1 sipuli
1,5 rkl tomaattipyrettä
1/2 punainen chili
2 prk tonnikalaa
2 tomaattia
2 dl pastan keitinvettä
1/2 kasvisliemikuutio
1 rkl sitruunamehua
1 pkt Koskenlaskija -sulatejuustoa
Pastaa keittämisen aikana voit valmistaa tonnikalakastikkeen.
Kuullota pilkottu sipuli voissa, lisää tomaattípyre. Sekoittele hetki ja lisää pilkottu chili.
Lisää hetken kuluttua tonnikalat ja paloitellut tomaatit. Lisää joukkoon pastan keitinvettä ja sitruunamehu sekä murusteltu kasvisliemikuutio. Anna porista hetki. Lopuksi kastikkeeseen laitetaan paloiteltu sulatejuusto, jonka annetaan sulaa. Mausta lopuksi vielä tarvittaessa pippurilla.
Juustoinen tonnikalakastike porisemassa pannulla. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti