sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Viikon(loppu) puuhasteluja

Mies lähti veljensä kanssa perjantaina kahden viikon mittaiselle poikien reissulle Aasiaan, elän siis seuraavat pari viikkoa poikamiestyttöelämää. :) Käytännössä tämä tarkoittaa mm. sitä, että kukaan ei katso teksti-TV:tä tai urheilua seuraavaan kahteen viikkoon. ;)

Tämä viikonloppu sujui erittäin rauhallisissa (lue: tylsissä) merkeissä. Jatkuvien sadekuurojen takia ulkoilu jäi vähälle. Mitäpä tekemistä sitä siivouspäivänä on kuin siivous? Otin itseäni niskasta kiinni ja kävin läpi vaatekaappi, josta karsin kovalla kädellä ei niin mielulisia, liian isoja tai liian pieniä vaatteita laatikoihin varastoon vietäviksi. Tämän lisäksi siivosin ja järjestelin siivouskaapin ja sain vihdoin ja viimein sulatettua pakastimen (inhoan pakastimen sulatusta). Vielä olisi to do -listalla mm. kuiva-ainekaappien siivous ja läpikäynti, mutta se jääköön seuraavaan sadeviikonloppuun. Onneksi ensi viikolle on luvassa aurinkoa ja lämpömittarikin kipuaa kahteenkymmeneen asteeseen.

Tänään sunnuntaina kävin pyörähtämässä nurkan takana sijaitsevassa Tallipihassa, jossa vietettiin kesäkauden avajaisia. Tallipihan torilla oli käsityöläisiä myymässä tuotteitaan, lisäksi oli perinteiset loimulohet terassilla tarjolla, ponitalutusta sekä hevosajelua. Itseäni kiinnosti tamperelainen L'Amusette -tanssiryhmä, joka esiintyi Tallipihalla. Sulokasta tanssahtelua katsellessa ja Muskotti -soittoryhmän musisointia kuunnellessa aika kului mukavasti. Ja olivathan ne tanssiryhmäläisten puvut kerrassaan hienoja! :)

Kävin muuten Finnkinon Superpäivillä katsomassa  Se toinen nainen -elokuvan. Eipä ollut hääppöinen. Suurimmaksi osaksi leffa oli päätöntä muka-hauskaa sähellystä. Onneksi loppua kohden elokuva parani oli lopulta ihan ok. Itse arvostelisin tämän asteikolla 1-5 tähteä 3 tähden arvoiseksi. Perus naisille suunnattua hömpää pettäjämiehelle kostamisesta. Onneksi kävin katsomassa tätä Superpäivillä, leffa ei nimittäin todellakaan olisi ollut normaalilipun arvoinen (miksi leffaliput on normaalihintaisina niin kalliita??).

Lopuksi muutama kuva Hatanpään kartanolta, jossa piipahdin toissaviikon hellepäivinä. Aivan ihana paikka!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti